Privacy Policy

Artikel 1. Wettelijke kaders voor de verwerking van persoonsgegevens

LIVINQ is een onderneming gericht op het verkopen van toilet- en badkameraccessoires. Met betrekking tot onze bedrijfsactiviteiten gelden de volgende wettelijke kaders:

  • De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG);
  • De Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG).

 

Artikel 2. Welke persoonsgegevens gebruiken wij?

LIVINQ kan uw persoonsgegevens gebruiken doordat u een product heeft gekocht bij ons of doordat u contact heeft opgenomen met ons via onze website. LIVINQ kan de volgende persoonsgegevens gebruiken: uw voor- en achternaam, uw adres, uw telefoonnummer en uw e-mailadres.

 

Artikel 3. Waarom gebruiken wij uw persoonsgegevens?

LIVINQ kan uw persoonsgegevens gebruiken om de koopovereenkomst die u met ons bent aangegaan uit te voeren. De uitvoering van de koopovereenkomst bestaat uit: het product versturen naar uw adres, de betaling laten plaatsvinden en u op de hoogte houden van de verzending van uw product. LIVINQ kan uw persoonsgegevens gebruiken om u een nieuwsbrief te versturen. U ontvangt alleen een nieuwsbrief, als u hier toestemming voor heeft gegeven. Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden.

 

Artikel 4. Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?

LIVINQ bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de koopovereenkomst met u uit te voeren (zie artikel 3). Uw persoonsgegevens zullen in ieder geval niet langer dan vijf jaar worden bewaard.


Artikel 5. Persoonsgegevens van minderjarigen

LIVINQ kan niet controleren of een bezoeker of klant achttien jaar of ouder is. Wij raden ouders, verzorgers of wettelijke vertegenwoordigers dan ook aan om betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om te voorkomen dat de persoonsgegevens van uw kinderen verzameld worden zonder uw ouderlijke toestemming.

 

Artikel 6. Beveiliging persoonsgegevens

LIVINQ gaat zorgvuldig met uw persoonsgegevens om en behandelt deze vertrouwelijk. Daarnaast zorgen wij voor een passende beveiliging van de persoonsgegevens.

 

Artikel 7. Uw rechten

LIVINQ honoreert alle rechten van u als betrokkene. U heeft een aantal rechten, waaronder het recht op informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens, op inzage in uw persoonsgegevens en op verwijdering van uw persoonsgegevens. Om één van uw rechten geldend te maken, kunt u een e-mail sturen naar info@livinq-sanitair.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

 

Artikel 8. Wijziging privacyverklaring en vragen/klachten

LIVINQ behoudt het recht om deze privacyverklaring te wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Mocht u een vraag en/of een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u hierover direct contact opnemen ons via info@livinq-sanitair.nl.

;