Voor 15:00 besteld, morgen in huis       Gratis verzending vanaf €50         Standaard 5 jaar garantie         Gratis retourneren binnen 30 dagen       Gecertificeerde webshop

Retourneren

Niet goed, geld terug
Het kan bij online aankopen soms lastig zijn om puur uit de omschrijving en foto’s te herleiden hoe de look en met name de feel van de producten is. De kleur of afwerking kan anders zijn dan verwacht, of je bent gewoon niet tevreden.

14 dagen
In elk geval gaan we er vanuit dat je een weloverwogen beslissing hebt genomen. We weten als geen ander dat het kopen van de juiste producten soms moeilijker is dan dat het op het eerste oog lijkt. Daarom geven wij de mogelijkheid om producten tot 14 dagen na je aankoop retour te sturen. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Pakket retourneren
Heb je een pakket ontvangen dat je terug wilt sturen? Stuur dan een mail naar info@livinq-sanitair.nl met het verzoek tot retournering. U ontvangt dan van ons een retour instructie.

Terugbetaling van uw aankoop
Wij zorgen ervoor dat de kosten van uw aankoop en eventuele administratiekosten voor de gekozen betaalmethode na ontvangst zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen worden teruggestort. De retourkosten zijn voor eigen rekening tenzij anders afgesproken.

Afhandeling
Het verwerken van retouren kan maximaal 7 dagen duren. Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, storten we het geld terug op je rekening. LIVINQ behoudt het recht om te wachten met betalen totdat het product binnen is of jij, de klant, heeft aangetoond het product te hebben verzonden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@livinq-sanitair.nl

Voorwaarden
• Het binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen aanmeld.
• Het artikel compleet, ongebruikt en onbeschadigd retourneert.
• Retourkosten zijn voor eigen rekening.